Cara van den Bor

Contact
Telefoon         +31 20 59 8 3469
Kamernr         1A 10
E-mail              c.vanden.bor@vu.nl
Onderdeel     Faculteit der rechtsgeleerdheid/faculty of law ( staats- en bestuursrecht )
Functie            Docent

 

Curriculum vitae

Cara van den Bor rondde in 2017 haar studie Rechtsgeleerdheid af aan de Vrije Universiteit. Na het behalen van haar bachelor, studeerde zij af in de afstudeerrichtingen arbeidsrecht en privaatrecht aan de Vrije Universiteit.

Tijdens haar studie is Cara werkzaam geweest als werkstudent bij advocatenkantoren in Wijk bij Duurstede en Amsterdam. Ze heeft ervaring opgedaan met arbeidsrecht als paralegal bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in straf- en arbeidsrecht.

Recent is het eerste wetenschappelijke artikel van Cara, dat zij schreef naar aanleiding van haar scriptie, gepubliceerd in het Tijdschrift Recht en Arbeid (vindplaats: TRA 2018,56). De vraag die in dit artikel centraal staat, is hoe artikel 7:686 BW in het huidige ontslagrecht past.

Cara werkt sinds mei 2018 als docent bij de sectie sociaal recht en houdt zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht. Zij geeft in de bachelor het vak sociaal recht en in de master het vak verdieping arbeidsrecht. Verder coördineert en begeleidt Cara bachelor- en masterscripties.

Onderwijsactiviteiten

Scriptie coördinatie

Bachelor
Sociaal recht
Bachelor scripties

Master
Verdieping arbeidsrecht
Master Scripties

 

Publicatie(s)

  1. van den Bor, Ontbinding van de arbeidsovereenkomst op grond van art. 7:686 BW’ , Tijdschrift Recht en Arbeid 2018, 56

 

Postadres
Vrije Universiteit Amsterdam
Faculteit der Rechtsgeleerdheid
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam